Povijest tvrtke

Tvrtka Angelus Domus d.o.o. osnovana je 2007. godine, a naziv Mashroom nastao je iz imena glavnog pokretača cijelog projekta za koji je zaslužna Maša Kovač. Igrom riječi složili smo Mašinu sobu i tako je nastao Mashroom.
Ljubav za uređenjem i interijerima pratila je Mašu cijeli život od izrade malih dekorativnih elemenata iz djetinstva do manjih projekata u doba odrastanja. Čestim posjećivanjem europskih sajmova za uređenje interijera, gdje se susretala s mnogim tvrtkama iz branše, Maša je zajedno sa svojim suprugom došla na ideju te započela vlastiti posao. Među tvrtkama koje je odabrala za dobavljače su Hanbel-Monpas iz Španjolske i Eichholtz iz Nizozemske. Razvojem posla Mashroom postaje ekskluzivni uvoznik za Hrvatsku. Obje tvrtke prate Mashroom od početka, pružaju sigurnost u bezvremenskom dizajnu, izuzetno visokoj kvaliteti i dugotrajan interes tržištu.

Uz vlasnike kao začetnike ovog predivnog projekta stoji gđica. Monika Stojanova. S dugogodišnjim iskustvom rada u trgovini i dekoraciji – uređenju interijera te iskustvom voditelja trgovine, visokoprofesionalan pristup poslu i ni malo manje važno, ljubavi prema poslu koji obavlja, ona je od osnutka tvrtke do danas, uz Mašu kao direktoricu, jedini zaposlenik te važana karika i ravnopravan nositelj uspjeha poslovanja tvrtke.

Bez obzira na kratku povijest tvrtke, vjerujemo i želimo postati poduzeće tradicionalnih vrijednosti, mladenačkog entuzijazma, vizijom budućnosti.

No, dosta o njima, malo da Vam predstavimo više o Mashroomu :)

Ako ste u potrazi za dekoracijama koje će dom zagrnuti toplinom i stvoriti u njemu ugođaj, Mashroom je prava adresa,jer jedna je od kvaliteta ovog salona i brižljivo odabirana ponuda dekorativnih detalja koji čine dom mjestom odvojenim od svakodnevice na koju nemamo utjecaja.

Mashroom je prepoznatljiv po kolonijalnom stilu španjolske tvrtke Hanbel-Monpas iz Španjolske,te ekskluzivne Nizozemske marke Eichholtz koja svoj namještaj proizvodi u majstorskim radionicama na svijetu. Ponudu u Mashroomu čini tako zanimljiva mješavina tradicionalno, zanatski obrađenog drveta sa majstorskim rezbarijama ili pak kombinacijama sa mješovito isprepletenim viticama, tokarenog željeza ali i modernog dizajna. Mashroom čine komadi namještaja kojima možete opremiti svoj stambeni prostor, bilo da je riječ o spavaćim sobama,blagovaonicama ili dnevnom boravku.

Uvijek ste dobrodošli u naš i Vaš Mashroom na kavicu i rakijicu te ugodno druženje.

Vaš team Mashroom

ŽELIM PRIMATI INFO

Prvi primite info o novim akcijama, posebnim ponudama, popustima i novitetima.

KONTAKTI

Mashroom (Angelus domus d.o.o.)
Medvedgradska 10, Zagreb
Tel: 014666152
E-mail: info@mashroom.hr
© Angelus domus d.o.o., 2023. - Izrada internet stranica WEB Marketing - Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS